De woonkamer

Via de entree en gang komt u door een dubbele toegangsdeur met boogramen van melkglas in de woonkamer. De imposante woonkamer is 12 x 6 meter groot en uitgerust met centrale verwarming en airconditioning met koude en warmtefunctie. In de hoek staat een open haard met marmeren haardmantel. Over de gehele lengte is de woonkamer voorzien van 3 grote raampartijen van 2.10 meter hoogte, waarvan 1 dubbele schuifpui.

 

De inbraakwerende ramen met dubbele beglazing van gelaagd glas hebben geen traliewerk waardoor u vrij kunt genieten van fantastische vergezichten. De 3 raampartijen zijn voorzien van verzwaarde, aluminium rolluiken. Aansluitend op de woonkamer ligt een kantoorruimte van circa 4,6 x 4 meter met twee dubbele ramen en 1 enkel raam.

 

In de woonkamer zijn aansluitingen voor (satelliet-) tv en telefoon aanwezig. Een 48” Samsung flatscreen tv is bij de verkoop van de woning inbegrepen. De woonkamer is verder uitgerust met een groot drankenkabinet met apothekerskast, barverlichting en een separate spoelbak met kraan.